Menyförslag & Bokningsförfrågan

kottfyfan

Mat är en upplevelse för alla sinnen därför förbereds och tillagas all mat på plats, ett trevligare och personligare alternativ till catering. Menyerna blir tillagade med fräscha, lokala, närodlande och efter tillgång på säsongens bästa råvaror.

Meny #1 – Kalvfilé (pris 695 kr per person inkl moms )
Förrätt: Cervice på skaldjursmix med västerbottniska foccaicastänger.
Huvudrätt: Kalvfilé med bearnaisesås och rostade rotgrönsaker.
Dessert: Crema Catalana.

Meny #2 Walewska (pris 745 kr /person inkl moms)
Förrätt: Röbetsgravad kalvfilé på äpple och böngroddsbädd meb nobissås
Huvudrätt: Heta Kockens Walewska i god hummersås.
Dessert: Pannacotta med choklad och rårörda skogsbär.

Meny #3 Ryggbiff (pris 775 kr per person inkl moms)
Förrätt: Tre canapéer på laxtartar, pilgrimsmussla och anklevermousse.
Huvudrätt: Helstekt ryggbiff med parmesanbakad rotselleri, buljongkokta sugar snaps och rödvinssås.
Dessert: Vit och mörk chokladmousse med halloncoulis.

Ovanstående priser gäller vid sällskap på 10 personer eller fler.

Det finns även vegetariskt mat.
Är du allergiker? Jag ordnar även laktos & glutenfria alternativ.

Heta kocken har inga startavgifter, inga gömda adminstreringkostnader, inga fakturakostnader. Du betalar endast det som är utskrivet
Priser är alltid utskrivet efter RUT-avdrag och inkl. moms för att det ska vara enkelt för dig att räkna ut vad det kostar.
Heta Kocken inhandlar alltid de bästa råvarorna lokalt och efter säsong.
Heta Kocken använder en betalningslösning med fakturering via E-post eller vanlig postbefordran.

Kontakta och gör en bokningsförfrågan genom att E-posta mig: pelle@hetakocken.se, ringa mig på 0737-15 22 26 eller genom att fylla i formuläret här nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt nummer (obligatoriskt)

Privat, Förening eller Företag?:

Tjänst?

Skriv gärna hur många ni är, vad ni har tänkt m.m.

När du har fyllt i formuläret och skickat, så kontaktar jag dig inom 24 timmar på vardagar.