Pelle Claréus

HetaKockenJag är 65 år med fru och inga barn hemma längre, flyttade från Stockholm till glada Västerås för några år sedan. Jag har en lång karriär inom säljyrket bakom mig, verksam inom flera olika branscher. Nu kommer jag att fokusera på mitt nystartade företag, Heta Kocken, med matlagning i  centrum. Är uppvuxen i en traditionell matfamilj och har stått vid grytorna sedan barnsben, min pappa hade egna charkuteriaffärer och min mamma var kallskänka. Matrötterna är från både Skåne, Halland och Småland där  min familj varit verksam inom matbranschen i hög grad.

Har jobbat med matlagning sedan flera år tillbaka, som en mer avancerad hobby till att börja med. Sedan har flera bekanta och närstående anlitat mig för bröllop, högtidsdagar och större tillställningar av olika slag. Detta har i sin tur lett till flera professionella uppdrag som kock på  företagsevent, festivaler och i restaurangkök. Har deltagit i stort antal matlagningskurser med många olika inriktningar och svårighetsgrader.

Nu släpper jag loss och tar jag chansen att göra det jag både har drömt om och brinner för, att få dela med mig av mitt stora intresse för god mat och dryck. Detta genom mitt företag, Heta Kocken.

“Ni bjuder in till festen jag ordnar resten”

 

 

Heta kocken har inga startavgifter, inga gömda adminstreringkostnader, inga fakturakostnader. Du betalar endast det som är utskrivet
Priser är alltid utskrivet efter RUT-avdrag och inkl. moms för att det ska vara enkelt för dig att räkna ut vad det kostar.
Heta Kocken inhandlar alltid de bästa råvarorna från bönder runtom Västeråsområdet.
Heta Kocken använder en betalningslösning där du kan betala på plats med kort. Det blir som att äta på restaurang. Du kan också välja att betala med faktura via E-post.