Info & Tjänster

kottfyfan

Heta Kocken erbjuder professionell matlagning till bröllop, företagsevenemang, affärsmiddagar, herrmiddagar, gourmetmiddagar, möhippor, svensexor, födelsedagsfester, matlagningskvällar, grill upplevelser, bufféer eller varför inte bara trevlig mingelmat.

Heta kocken har inga startavgifter, inga gömda adminstreringkostnader, inga fakturakostnader. Du betalar endast det som är utskrivet
RUT-avdrag eller avdrag för hushållsnära tjänster är en skattereduktion som ges för hushållsarbeten som utförs i hemmet, den bostad där man är bosatt. Avdrag görs direkt med 50% på  priset. Jag skriver ut alla mina priser efter Rut-avdrag samt inkl. moms (25%).
Heta Kocken inhandlar alltid de bästa råvarorna beroende på tillgång och säsong.
Heta Kocken använder en betalningslösning med fakturering via E-post eller vanlig postbefordran.

  • Totalkoncept:

Hyr Heta Kocken, jag handlar alla råvaror, tillagar, dukar, gör festligt och ställer i ordning efter.
”Ni bjuder in till festen jag ordnar resten!”
Helt enkelt ett bättre och trevligare alternativ till Catering.

  • Privat:

Jag kommer hem till er och lagar de rätter ni har beställt. Jag köper in alla råvaror och tar med de extra verktyg som krävs för att laga middagen. När alla sitter till bords presenterar jag menyn och serverar er. När den sista rätten är serverad lämnar jag tillställningen med ett kök lika rent som när jag kom. Då RUT-avdrag gäller kan jag även laga till matlådor för flera dagar att ha i kylen eller frysa in.

  • Företagsevenemang:

Ni ska ha firmafest, ni har lokal men ingen mat och har tröttnat på vanlig catering. Inga problem! När ni kontaktar mig får ni ett förslag på meny utifrån era önskemål. Ni kanske vill ha en trerätters middag, lyxig buffé eller bara mingelmat.

  • Matlagningskväll:

Jag erbjuder matlagningskvällar för er som vill laga mat i grupp. Vi delar upp oss i mindre grupper och vi kommer sedan överens om vilka rätter varje grupp ska laga. När maten är klar blir jag er servitör så att ni alla kan slappna av, prata och ha det trevlig.

  • Bemanning:

Hyr ut mig själv till restauranger, catering och offentlig verksamhet vid hög belastning eller personalbrist.

 

Klicka in dig på “Menyförslag & Bokningsförfrågan” för att se mer information om vad jag erbjuder.